C.S.F.C.M.M.C.A.B.


Projecte d'investigació de Marc O'Callaghan seleccionat al programa #BCNproducció que ofereix el centre d'art La Capella, pertanyent a l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, i desenvolupat al llarg del curs 2019-2020.

Les sigles C.S.F.C.M.M.C.A.B. són l'abreviació del seu títol complet: Correspondències Simbòliques entre Folklore Catòlic i Música Màkina al Casc Antic de Barcelona.Aquest lloc web és un receptacle, una estructura rígida plena de caselles, la majoria de les quals estàn encara buides. És com un bloc de notes amb les pàgines en blanc, que des de la seva data de llençament (06.03.2020) s'aniràn omplint poc a poc a mesura que el projecte va seguint el seu curs.
La investigació pròpiament dita s'estructura en 3 amplis procesos:

DICCIONARI

Elaboració d'un diccionari amb equivalències musicals del simbolisme catòlic, construït a partir d'informació extreta de bibliografia especialitzada.

->LINK AL DICCIONARI<-

DESXIFRAT D'ELEMENTS

Extracció de continguts musicals aplicant el DICCIONARI a diversos elements pertanyents al folklore catòlic ubicats al Casc Antic de Barcelona.

->LINK A L'INVENTARI D'ELEMENTS<-

APLICACIONS MÀKINA

Formalització en versió màkina dels continguts musicals extrets, i interpretació simbòlica de peces màkina preexistents.

->LINK A LES APLICACIONS MÀKINA<-SUPORTS TEÒRICS

PREMISSES INICIALS

Fonaments de partida del projecte, extrets del text original de la proposta tal i com va ser presentada a la convocatòria.MANIFESTACIONS EXTERNES

ESPAI ÍNDEX

Mostra de materials del projecte en format expositiu permanentment visitable a La Capella.

PRIMERA ACTIVACIÓ
SEGONA ACTIVACIÓ

HASHTAG #CSFCMMCAB

Recopilació de tots els posts d'Instagram que porten el hashtag de l'acrònim del projecte, incloent tots els articles, notícies, i materials més o menys espontanis que reflexen aspectes colaterals del procés.

LINK AL HASHTAG A INSTAGRAM

Disseny web + continguts © Marc O'Callaghan, 2019-2020.