C.S.F.C.M.M.C.A.B.: ESPAI ÍNDEX — ACTIVACIÓ 03L'Espai Índex és un espai de consulta annex a la sala principal de La Capella, que mostra en format expositiu alguns materials pertanyents als projctes "no expositius" que formen part del programa #BCNproducció 2019-2020. A tal efecte, una part d'aquest espai mostra materials pertanyents al projecte #CSFCMMCAB. Aquests materials es van actualitzant a mesura que el projecte avança, en ocasions prèviament anunciades que solen coincidir amb altres actes de La Capella.Foto © Pep HerreroLa TERCERA ACTIVACIÓ de materials del projecte #CSFCMMCAB a l'Espai Índex va tenir lloc el 09.06.2020, coincidint amb la re-obertura de La Capella després del període de confinament per les mesures del COVID-19.

CONTINGUTS DE #CSFCMMCAB A L'ESPAI ÍNDEX DES DEL 09.06.2020 EN ENDAVANTVídeo amb recull de cites extretes del llibre «En èxtasi. Drogues, música màkina i ball: viatge a les entranyes de la festa» de Joan M. Oleaque (2003).

Diagrama de tipus "Vesica Piscis" per a l'article 03: «SOBRE LES CORRESPONDÈNCIES NO SIMBÒLIQUES ENTRE TRADICIÓ CATÒLICA I SUBCULTURA MÀKINA»

Diagrama de tipus "Pavelló Ontològic" per a l'article 04: «SOBRE ELS "PALAUS DE LA MEMÒRIA" O LES CORRESPONDÈNCIES ENTRE IDEES I LLOCS»A partir d'aquesta reactivació de l'ESPAI ÍNDEX, s'habilita una zona de projeccions annexa (LA SALA DE LA RAMPA) on es poden veure vídeos relatius als projectes no expositius de BCNproducció 2019-2020. Allà es pot veure el vídeo titulat «Recorregut tonal per 18 localitzacions del Santoral Urbà» que posa en pràctica la correspondència simbòlica entre llocs, sants, dies de l'any, graus zodiacals, i micro-notes musicals. Inclou fotografies de Clara Cortés.

Disseny web + continguts © Marc O'Callaghan, 2019-2020.