10.04.2018

Ja és a la venta el nou cassette de PEDRAFORCA, publicat pel segell Triangle Nihilista (Ref.: TRNHL006) en una edició limitada a 96 còpies numerades a mà.

El seu títol és "Lliçons de Muntanya", i conté 50 minuts de música dividits en 24 lliçons (12 lliçons per cara, 2 minuts per lliçó).


Aquí un vídeo-teaser fet a partir de superposar la totalitat de les 24 lliçons en l'espai-temps d'1 sola lliçó:

La música del cassette no sona així en absolut; les lliçons són sorolloses però no tant. Algunes potser sonin a clàssic "unholy black metal", i algunes altres a algo així com un "street punk" medievalesc, però totes cantades en català profund.


Durant els propers 6 mesos, cada dimarts (el dia del déu de la guerra) una nova lliçó del cassette serà penjada al Bandcamp i revelada a través de la pàgina de Facebook de PEDRAFORCA, començant amb la primera el proper dimarts 17 d'abril.


De moment, hi ha una de les lliçons que ja està disponible per escoltar al blog de Triangle Nihilista:
http://trianglenihilista.blogspot.com.es/2018/03/trnhl006-pedraforca-llicons-de-muntanya.html


Cada cassette es ven per la quantitat numerològica de 8€ (+despeses d'enviament). En cas de voler comprar-ne, la millor manera és fer-ho escrivint-me directament a ocallaghanmarc@gmail.com (tot i que també es pot comprar via Bandcamp o Discogs).


Amb tot el meu odi,


M. O.